Collagepuzzel Creëren

UITLEG WORKSHOP:

Creatieve workshop voor volwassenen of kinderen van ca. 4 uur. Bij deze workshop wordt ook weer gebruik gemaakt van eenvoudige materialen. Dit kunstwerk is modern en abstract, uitgevoerd in 3D in je eigen favoriete kleuren..2 Het enige materiaal dat we nodig hebben, is  karton in verschillende stukken gesneden, een flinke portie Gesso om op het doek te kliederen en niet te vergeten natuurlijk wat verf om er een kleurig geheel van te maken. Laat je verrassen en zie wat het spel van donkere en lichte kleuren op de vlakken een 3-dimensionaal effect geeft!!  De lotiondoekjes gebruiken we tenslotte als ‘Finishing Touch’. Ga deze leuke uitdaging aan. Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd. Je hoeft niets mee te nemen! Tijdens de (droog-)pauze (van de Gesso..) is er tijd voor een kop koffie/thee met wat lekkers. Deze workshop kan ‘s morgens, ’s middags of  ’s avonds worden gegeven (in overleg).

Opgave: telefonisch of via het contactformulier op deze site.

Locatie 1; kleine groep = max. 4 personen, alléén overdag in een atelier aan de Roggestraat 21, in het gezellige centrum van Doesburg. Kosten: 30,– euro per persoon.

Locatie 2 ; grote groep = max. 12 personen, overdag,’s avonds en in de weekenden in dé grote Martinikerk aan de Kerkstraat 4 in het gezellige centrum van Doesburg. Kosten: in overleg (afh. van groepsgrootte).

 

 

 

 

 

 

 

 

Share