Bos van Bomen

UITLEG WORKSHOP:

 BosvanBomen

Leuke en originele schilderworkshop waarbij de kwast nauwelijks een rol speelt, maar de verf des te meer!  Deze workshop is voor volwassenen. Deze workshop duurt ca. 4,5 uur. Alleen de ondergrond van het doek wordt met de kwast geschilderd, de rest van het doek schilder je met andere’huis-tuin-en-keuken’-artikelen! Geniet van de verrassende effecten die in het bomenlandschap ontstaan door de afwisseling van donkere/lichte tinten in verschillende kleuren en verflagen. Kies voor de romantische kleuren van een Winterlandschap, de vrolijke kleuren van een Herfstlandschap, of laat je fantasie de vrije loop en verzin je eigen Crea-landschap. Na deze workshop neem je je eigen schilderij al mee naar huis. Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd. Je hoeft niets mee te nemen! Tijdens de workshop krijg je een kop koffie/thee met wat lekkers. Deze workshop kan ‘s morgens, ’s middags of  ’s avonds worden gegeven (in overleg).

Opgave: telefonisch of via het contactformulier op deze site.

Locatie 1; kleine groep = max. 4 personen, alleen overdag. In een sfeervol atelier aan de Roggestraat 21 in het gezellige centrum van Doesburg. Kosten: 35,– euro per persoon.

Locatie 2; grote groep = max. 12 personen, overdag, ’s avonds en in het weekend. In dé grote Martinikerk in het gezellige centrum van Doesburg. Kosten: in overleg (afh. van groepsgrootte). 

Share